Martens Keukens
Martens Keukens
Martens Keukens
Martens Keukens

Uw KeukenSpeciaalzaak in Uitgeest

Welkom bij Martens Keukens

Een perfecte keuken van topkwaliteit of een sfeervolle haard. Met alles erop en eraan, helemaal zoals u dat wilt en passend binnen uw beschikbare budget. Snel en probleemloos geïnstalleerd door mensen die weten waar ze het over hebben. Waar vindt u die keuken of haard? Bij Martens Keukens & Haarden, Uw KeukenSpeciaalzaak!

Met onze jarenlange ervaring in de keuken- en haardenbranche weten we precies hoe we uw wensen moeten vertalen in een topkeuken of –haard. Dankzij ons uitgebreide assortiment keukens en haarden van topkwaliteit komen we altijd tot de keuken of haard die bij u past. Onze medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en gastvrij, niet alleen vóór en tijdens maar ook na afloop van uw aanschaf. Uiteraard kunnen wij alle bijkomende werkzaamheden verzorgen, voor u geen zorgen en een perfect eindresultaat voor jarenlang kook- en stookplezier.

In ons unieke ‘Boek Vooraf’ laten we u alvast kennismaken met onze werkwijze. Duidelijke informatie en handige tips helpen u om uw wensen op een rij te zetten. Op basis daarvan kunnen wij u nóg sneller helpen bij het realiseren van úw droomkeuken.

Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms in Alkmaar of Uitgeest.

Martens Keukens

Oosterwerf 6
1911 JB Uitgeest
Maak een afspraak met ons  
OPENINGSTIJDEN
Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Maak direct een afspraak
met Martens Keukens
Verzenden
Vraag ons gratis Boek Vooraf aan
Ruim 80 pagina's aan
nuttige informatie
vraag aan
Boek aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.