Vaatwassers

Siemens-vaatwassers overtuigen door een modern design en innovatieve ideeën die uw leven gemakkelijker maken. Laat u fascineren door maximale flexibiliteit. Want door de praktische functies, zoals bijvoorbeeld de in hoogte verstelbare zijdelen of neerklapbare rekjes is er ruimte voor alles, zelfs voor grote soeppannen of kleine theelepeltjes.

Zuinig drogen, stralende glans
Dankzij de wereldwijd unieke zeoliettechnologie wordt uw vaat bijzonder efficiënt gedroogd. Zeoliet is een natuurlijk mineraal, dat met zijn speciale oppervlak vocht kan opnemen en omzetten in warmte-energie. Deze energie geeft het materiaal dan weer af, waardoor uw vaatwasser de vaat snel en energiezuinig kan drogen. Zo verlaagt u het verbruik tot een minimum.

TurboSpeed. Een schone vaat in een mum van tijd.
Laat uw vuile vaat in een mum van tijd weer stralen - met turboSpeed 20 min. Met dit programma werkt u elke grote vaat in een handomdraai weg. Want in slechts 20 minuten wordt uw vaat optimaal schoon en kunt u heel ontspannen de volgende gang serveren. Het geheim daarachter is de innovatieve voorverwarmfase: die zorgt voor voorgewarmd water en verkort daardoor de afwastijd. Als het water is voorgewarmd, hebt u slechts 20 minuten nodig voor uw vaat. En als u dan ook nog de optie extraDrogen kiest, hebt u nog slechts 10 minuten later niet alleen een schone, maar ook een optimaal gedroogde vaat.

Flexibele manden. Maximale speelruimte.
Borden, schalen, kopjes of wijnglazen - in een Siemens-vaatwasser met varioFlex- en varioFlex Plus-manden vindt elke stuk snel zijn plaats. Daarvoor zorgen bijvoorbeeld de praktische pennen, die indien nodig omhoog kunnen worden geklapt en zo uw vaat ondersteunen.


Of de etagères die u naar wens kunt opklappen en delen. Ze bieden extra neerlegvlakken voor kleine stukken en kunnen bovendien een steun zijn voor vooral hoge glazen.

De extra ruimte. Voor bestek en espressokopjes.
Voor nog meer ruimte en overzichtelijkheid in de vaatwasser zorgt de varioLade van Siemens. Dit extra beladingsniveau kan gemakkelijk worden uitgetrokken en biedt niet alleen veel ruimte voor uw bestek, maar ook voor grote bestekstukken zoals soeplepels en zelfs voor kleine serviesdelen - zoals bijvoorbeeld espressokopjes. En omdat dan in de ondermand geen bestekmand meer nodig is, hebt u hier nog veel meer ruimte voor grote vaat zoals borden, schalen en pannen.

Snel overzicht. Op uw vloer.
Met de innovatieve functie timeLight kunt u altijd zien welk programma op dat moment draait in uw volledig geïntegreerde Siemens-vaatwasser. timeLight projecteert tot op de minuut nauwkeurig alle programma-informatie, zoals bijvoorbeeld resttijd of programmastatus op de vloer van uw keuken. Zo bent u altijd perfect op de hoogte.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.