Koelen & Vriezen

Slimme ideeën en innovatieve technologieën verpakt in een toekomstgericht design: huishoudelijke apparaten van Siemens voor koelen en vriezen bieden u de beste opties om levensmiddelen flexibel en optimaal te bewaren. Van de kleinste inbouwkoelkast tot het meest indrukwekkende side-by-side model: ze zorgen allemaal voor meer versheid en comfort.

Coole technologieën, flexibele ruimte.
Zowel in de koel- als in de vrieskast.

Ervaar de nieuwe generatie koel- en vriesapparaten: dankzij hun innovatieve technologieën en moderne uitrusting blijven levensmiddelen langer houdbaar en kunnen gemakkelijk en flexibel worden bewaard. Zo zorgen innovatieve vershoudsystemen zoals de coolBox, de hydroFresh box en de 0°C vitaFresh-zones niet alleen voor de juiste temperatuur, maar ook voor een optimale luchtvochtigheid. Gevoelige levensmiddelen zoals fruit en groente of vis en vlees blijven zo beduidend langer vers.


In harmonie met de natuur.
Siemens maakt bij zijn koelkasttechniek gebruik van energiezuinige compressoren, zeer effectieve isolaties en een optimaal koelcircuit. Verschillende buitentemperaturen en het steeds weer openen van de koelkastdeur kunnen leiden tot temperatuurveranderingen in de koelkast. De intelligente sensoren van freshSense reageren zodra een temperatuurverschil ontstaat en nemen de regeling van de koeling over. Zo efficiënt is koelen en vriezen met Siemens.


Koelen en vriezen. Met stijl.
Het design van Siemens-koel- en vriesapparaten is al net zo toekomstgericht als de technologie. Strakke, moderne vormen maken van de koelkast een echte blikvanger, net als van de vrieskist of de side-by-side combinatie. Siemens gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en biedt keuze uit verschillende modellen, kleuren en vormen.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.