Afzuigkappen

Siemens heeft een afzuigkap voor iedere keuken. Of het nu gaat om een wand- of eilandopstelling, om een energiezuinige kap of een kap zonder motor, u kunt altijd genieten van een schone en frisse keuken. Van een innovatieve downdraft afzuigkap die na het koken weer verdwijnt, tot klassieke wand-schouwkappen en plafondunits- bij Siemens vindt u altijd de juiste afzuigkap.

Wandschouwkappen
Siemens wandschouwkappen zijn in veel keukens de optimale oplossing. Ze kunnen direct aan de wand boven de kookplaat worden gemonteerd en zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Siemens biedt wandschouwkappen in verschillende designs, maten en kleuren. Zo vindt u gegarandeerd een aantrekkelijk model, dat optimaal in uw keuken past.

Eiland schouwkappen
Kookeilanden worden steeds populairder. Ze nodigen uit tot samen koken en gezellig eten in de keuken. Met eilandschouw afzuigkappen en plafondafzuigkappen van Siemens kunt u uw kookeiland perfectioneren. Ze zorgen voor schone lucht en zorgen met hun verfijnde design voor accenten in de ruimte.

Vlakschermkappen
Ze zijn vrijwel onzichtbaar en zorgen desondanks voor een schone lucht in de keuken: de compacte vlakschermkappen van Siemens verdwijnen bijna helemaal in de bovenkast en laten toch nog voldoende ruimte vrij voor andere dingen, zoals bijvoorbeeld een kruidenrek. Bij het koken trekt u de afzuigkap gewoonnaar buiten - zo eenvoudig bevrijdt u de lucht van dampen en geurtjes.

Integreerbare afzuigkap
De integreerbare afzuigkappen van Siemens passen perfect in uw inbouwkeuken en zorgen voor een harmonieus totaalbeeld. Ze worden discreet weggewerkt in het kastenblok boven de kookzone - elegant bekleed met het bijpassende

meubelfront van uw persoonlijke keukenprogramma. Bij het koken trekt u de klep van de geïntegreerde afzuigkap heel eenvoudig naar voren open, en klaar is de afzuigkap om uw keuken te bevrijden van dampen en geurtjes.

Onderbouw afzuigkap
Met een Siemens onderbouwkap kunt u de ruimte in uw keuken optimaal benutten. Door de montage van de afzuigkap onder een bovenkastje blijft veel ruimte over voor uw servies of andere keukenbenodigdheden.

Afzuigunit
Zo discreet en toch zo sterk: afzuigunits kunt u volledig egaal met het vlak boven de kookzone inbouwen - bijvoorbeeld in een bovenkastje of een wandelement. Aan de onderkant vallen de apparaten gelijk met de bekleding. Daardoor zijn ze zo goed als onzichtbaar en kunnen toch indrukwekkend veel werk verzetten.

Downdraft
Siemens downdraft afzuigkappen zijn het ideale alternatief voor een klassieke afzuigkap, omdat ze vrijwel onzichtbaar zijn - tot ze worden gebruikt. De uiterst moderne afzuigkap verbergt zich in het werkblad direct achter de kookplaat en komt pas tevoorschijn als u dat wilt: met touchControl kunt u de downdraft afzuigkap omhoog laten komen en gebruiken

Benieuwd hoe wij uw keukenidee├źn vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.