RTL Woonmagazine

De RTL Woonmagazine keuken

Uw KeukenSpeciaalzaak heeft samen met Miele en RTL Woonmagazine de handen ineen geslagen. Het resultaat: deze prachtige RTL Woonmagazine keuken. Deze prachtige landelijke keuken met een warme sfeervolle uitstraling is uitgevoerd met de allernieuwste fronten, apparatuur en accessoires zoals het opvallende en stoere kruidenrek.

Deze keuken is helemaal compleet met: Miele oven, Miele stoomoven met gourmet warmhoudlade en vacumeerlade, Miele inductiekookplaat met werkbladafzuiging, Miele koel-diepvriescombinatie, Miele vaatwasser, composieten werkblad met spoelbak en mengkraan.

Volop inspiratie

Begin uw zoektocht naar de perfecte keuken door eens lekker te bladeren in het grote Boek Vooraf. Dit boek staat vol met schitterende keuken ideeën, uitgebreide mogelijkheden en de nieuwste trends. Met de Sfeer & Stijl applicatie kunt u daarnaast nog meer inspiratie opdoen en ontwerpt u met gemak een eigen stijlbord. Nog niet genoeg ideeën voor een fraaie keuken? Onze gratis Smaakmakers app is in de App store te downloaden en geeft inspiratie en ideeën voor keukens gezien door de ogen van een echte stylist.

Uw keuken

Zit u boordevol ideeën en wilt u deze graag vertaald zien in een keuken naar wens? In onze showroom hebben we keukens in diverse stijlen voor u samengesteld en helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt ook direct een afspraak maken met één van onze adviseurs voor het bespreken van uw keuken idee. Zij gaan graag persoonlijk met u in gesprek.
Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.