Laat u inspireren

De inbouwapparaten van Miele bieden u dag in dag uit bijzondere momenten. Met een inspirerend design dat de tijd trotseert, met een functionaliteit die uw werkzaamheden in de keuken elke dag opnieuw vergemakkelijkt, met volmaakte resultaten en met een kwaliteit waarvan u jarenlang blijft genieten.

Een kwaliteit waar u
jarenlang van blijft genieten

Stijlvol design
Onze apparaten hebben een modern design en zijn in technologisch opzicht vooruitstrevend. Miele-inbouwapparaten zijn verkrijgbaar in diverse designlijnen en kleurwerelden. De apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl uw huis ook is ingericht: Miele past perfect.

Optimaal comfort
Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk. Miele-inbouwapparaten beschikken bovendien over slimme automatische programma's met succesgarantie.

Innovatieve functies
Miele staat voor perfecte resultaten, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. Dit is te danken aan de superieure techniek van onze apparaten met vele innovatieve functies, die u alleen bij Miele vindt. 

Benieuwd hoe wij uw keukenidee├źn vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.