Vaatwassers

De afwasautomaten van Miele onderscheiden zich door een perfect reinigingsresultaat, een flexibele indeling en zeer lage verbruikswaarden. Welke uitdaging ook wacht, met een Miele-afwasautomaat worden altijd perfecte resultaten bereikt.

Unieke 3D-besteklade
De unieke 3D-besteklade van Miele kan niet alleen in de breedte en diepte worden aangepast, maar ook in de hoogte, waardoor hij perfect op elke belading kan worden aangepast. Ook voor groot bestek, zoals soeplepels en gardes, is altijd plaats. Bovendien wordt het bestek behoedzaam gereinigd. De geel gekleurde delen aan de zijkant van de besteklade kunnen gemakkelijk verschoven worden, waardoor er ook in het bovenrek ruimte ontstaat voor glazen met een lange steel.

Knock2open
Door de unieke Knock2open-functie zijn de afwas- automaten perfect te integreren in een greeploze keuken. Met twee keer kloppen gaat de deur automatisch open.

FlexiLight Dit nieuwe, exclusieve verlichtingsconcept zorgt voor een betoverende verlichting van de binnenruimte. Wanneer de glasplaat verplaatst wordt naar een ander inschuifniveau, verplaatst de ledverlichting mee.

Verswatersysteem met een waterverbruik vanaf 6,5 liter
In het Automatic-programma wordt het waterverbruik verlaagd tot wel 6,5 liter. Een uitstekend reinigingsresultaat bij een minimaal waterverbruik.

BrilliantLight
Vier Power-leds laten de afwasautomaat binnenin baden in het licht. De volledige binnenruimte is daardoor perfect zichtbaar, wat het in- en uitruimen van de rekken eenvoudiger maakt.

Unieke AutoOpen-droging
Na afloop van het programma wordt de deur automatisch geopend. De aanwezige condens wordt vermengd met omgevingslucht en op een veilige manier naar voren geblazen. Hierdoor krijgt u een perfect droogresultaat.

Benieuwd hoe wij uw keukenidee├źn vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.