Koken

Voor het koken op een kookplaat biedt Miele een ruime keuze aan mogelijkheden. De één geeft de voorkeur aan koken op keramisch glas, gepassioneerde kookliefhebbers willen daarentegen meestal liever gas. Bij inductie, één van de vooruitstrevendste technieken, ontstaat door een elektromagnetisch veld de warmte direct in de bodem van de pan. Voor welke warmteoverdracht ook wordt gekozen, een kookplaat van Miele is altijd gemakkelijk te bedienen, te reinigen en van hoogstaande kwaliteit.

Powerflex-inductiekookplaten
van Miele

De inductiekookplaten met PowerFlex-kookzones zijn bijzonder veelzijdig en flexibel. U kunt op deze kookzone een grote pan, twee kleine pannen, een braadpan of een steelpan plaatsen. Alle combinaties zijn mogelijk. Bovendien heeft de kookplaat door het onovertroffen hoge vermogen van 7,4 kW met inschakeling van de functie TwinBooster, minder tijd nodig om gerechten aan
de kook te brengen.

Gemakkelijk schoon te maken
Alle kookplaten zijn zeer eenvoudig te reinigen. Zo zijn de geëmailleerde gietijzeren pannendragers van de gaskookplaten uitzonderlijk duurzaam.

De branderknoppen zijn voorzien van PerfectClean, een speciale coating met een speciale antiaanbakwerking, waardoor vuil niet kan inbranden.

Eenvoudige bediening
Alle kookplaten van Miele zijn overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Door middel van sensorbediening of draaiknoppen kunnen heel eenvoudig de afzonderlijke functies en vermogens ingesteld worden. De logische rangschikking van de toetsen/ knoppen voor de instelling van het vermogen zorgt ervoor dat u deze intuïtief aan de desbetreffende kookzone koppelt.

Stoomovens

Bij alle Miele-stoomovens bevindt zich – in tegenstelling tot andere systemen – de stoomunit buiten de bereidingsruimte. Dat biedt aanzienlijke voordelen voor het bereidingsproces: een optimale hoeveelheid stoom, zeer nauwkeurige temperatuurregeling, waarbij de temperatuur ook optimaal wordt aangehouden, kooktijden onafhankelijk van de hoeveelheid die wordt gekookt én snel opwarmen. Bovendien kan in de bereidingsruimte geen kalk ontstaan, waardoor het schoonmaken bijzonder eenvoudig is.

Meld u aan voor een kosteloze kookdemonstratie Voor meer informatie en advies over de stoomovens van Miele kunt u kosteloos deelnemen aan een kookdemonstratie in één van de stoomtheaters. Kijk op www.miele.nl/kookdemonstraties voor data en tijden van de demonstraties.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.