Koelen & vriezen

De koel- en diepvrieskasten van Miele bieden het optimale klimaat om uw levensmiddelen zo vers mogelijk te houden. Wat design en functionaliteit betreft zijn de koelkasten van het allerhoogste niveau. Bovendien overtuigen de apparaten door hun grote verscheidenheid in afmetingen en hun voortreffelijke flexibiliteit. Zo kunnen bijvoorbeeld twee koelkasten naast elkaar gecombineerd worden of kan gekozen worden voor een Side-by-Side opstelling van een koel- en diepvrieskast.

PerfectFresh
Naast de kwaliteit van de aangeschafte levensmiddelen is een juiste manier van bewaren belangrijk, want dat bepaalt hoe vers, smakelijk en gezond een product bij het bereiden nog is. In een PerfectFresh-zone kunt u op eevn perfecte manier verse levensmiddelen bewaren. PerfectFresh staat garant voor een langdurig behoud van vitamines, voedingsstoffen en smaak.

PerfectFresh Pro
Bij dit nieuwe innovatieve systeem zijn de lades vernieuwd, waardoor de luchtvochtigheid nog beter behouden blijft en levensmiddelen nog langer vers blijven.

FlexiLight Dit nieuwe, exclusieve verlichtingsconcept zorgt voor een betoverende verlichting van de binnenruimte. Wanneer de glasplaat verplaatst wordt naar een ander inschuifniveau, verplaatst de ledverlichting mee.

NoFrost
Door de circulerende lucht wordt ijsvorming voorkomen. Daardoor hoeft u de diepvrieskast nooit meer te ontdooien, waardoor u energie, tijd en geld bespaart.

DynaCool
Dankzij DynaCool kunnen levensmiddelen overal in de koelruimte worden bewaard. Een ventilator zorgt namelijk voor een optimale circulatie en verdeling van de koude lucht.

ComfortClean
De hoogwaardige opbergvakken in de binnendeur kunnen eenvoudig in de afwasautomaat gereinigd worden. Bovendien hebben ze verchroomde metalen beugels, zijn ze in hoogte verstelbaar en kunnen ze worden verwijderd.

Benieuwd hoe wij uw keukenidee√ęn vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.