Afzuigkappen

De Miele-designschouwen overtuigen door hun strakke belijning, vorm en de perfecte afwerkingswijze. In een strakke roestvrijstalen uitvoering met een professionele uitstraling of met een gewelfd glazen scherm zijn de schouwen van Miele altijd een blikvanger in de keuken.

Con@ctivity – de afzuigkap reageert automatisch op de instellingen op de kookplaat
Damp en geurtjes worden altijd optimaal verwijderd – en tegelijkertijd bespaart u energie: een Miele-afzuigkap kan dat volledig automatisch als hij voorzien is van het systeem Con@ctivity. Want dankzij Con@ctivity van Miele kan uw afzuigkap communiceren met de kookplaat. Als de Miele-kookplaat wordt ingeschakeld kiest uw afzuigkap automatisch de juiste stand voor een optimaal keukenklimaat. Zo kunt u zich volledig concentreren op het kookproces. U hoeft zelfs niet te denken aan het uitschakelen van het apparaat. Na een automatische afzuiging achteraf schakelt de afzuigkap automatisch uit, wat onnodig energieverbruik voorkomt.

Een groot aantal Miele-afzuigkappen is uitgerust met het systeem Con@ctivity 2.0. Dit is een draadloze technologie, wat een stabiele communicatie tussen afzuigkap en kookplaat garandeert. De communicatiemodule is al in de fabriek in de afzuigkap geïnstalleerd en de benodigde module voor de Miele-kookplaat wordt standaard bij de afzuigkap meegeleverd.

Tijdelijk iittala-pannenset t.w.v. € 299,- cadeau!
Kiest u tussen 1 januari en 31 december 2016 voor een kookplaat en afzuigkap met Con@ctivity 2.0, dan krijgt u een 4-delige iittala pannenset t.w.v. € 299,- cadeau. Voor de actievoorwaarden verwijzen wij u naar miele.nl/pannenset.

CleanCover-afzuigunit van Miele
Deze unit die zich achter het vetfilter bevindt, zorgt ervoor dat u zich niet kunt verwonden en voorkomt contact met elektrische onderdelen. Het gesloten gladde oppervlak is bovendien gemakkelijk te reinigen.

Roestvrijstalen vetfilter (10-lagen)
Miele-afzuigkappen zijn uitgerust met één of meerdere roestvrijstalen vetfilters die bestaan uit maar liefst 10 lagen. De filters zijn door het snelkliksysteem gemakkelijk te verwijderen en kunnen in de afwasautomaat worden schoongemaakt. Hierbij ontstaan geen zichtbare verkleuringen, waardoor ze lang mooi blijven.

Fluisterstil – een uitstekende geluidsisolatie
De afzuigkappen zijn in het ventilatiegedeelte en voor een deel ook binnenin voorzien van geluivddempende matten. Dit akoestisch pakket zorgt in combinatie met de nieuwste motortechniek ondanks het hoge vermogen voor een nog lager geluidsniveau.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.