Keukenstudio Maassluis
Keukenstudio Maassluis
Keukenstudio Maassluis
Keukenstudio Maassluis

Uw KeukenSpeciaalzaak in Maassluis

Welkom bij Keukenstudio Maassluis

Bent u op zoek naar acties, onwaarschijnlijk hoge kortingen, cadeautjes, gratis dinertjes en/of overnachtingen? Helaas kunnen wij u hier niet mee helpen. Waar wij u meer dan blij mee willen maken is gewoon een mooie keuken die speciaal is afgestemd op uw wensen. Persoonlijk en eerlijk advies, dat kan vandaag de dag nog en mag u van ons - Keukenstudio Maassluis - verwachten!

In het voorjaar van 1987 ging Keukenstudio Maassluis van start. Na jaren exclusief SieMatic keukens te presenteren, hebben wij ons programma uitgebreid en toegankelijker gemaakt met keukenmerk Keller en huismerk SmartSelect. Bovendien hebben wij ons gespecialiseerd in handgemaakte keukens. Bent u op zoek naar een moderne, traditionele, strakke of authentieke keuken? In onze grote toonzaal van 1.100 m2 is er voor ieder wat wils en kunt u genoeg inspiratie opdoen om te komen tot een passend ontwerp voor uw keuken.

Naast het aanbod van kwalitatieve keukens zijn het onze medewerkers die het onderscheid maken. Zij werken al jaren bij ons en sommigen zelfs vanaf het eerste uur. Ervaring, veelzijdigheid en enthousiasme waarborgen onze werkwijze: Persoonlijk en eerlijk advies, voor uw op maat gemaakte keuken! Ervaar het zelf en neem een kijkje op onze website en in onze zaak.

Graag tot ziens bij Keukenstudio Maassluis

Coen van Gilst & Enno Grinn

Keukenstudio Maassluis

Mozartlaan 334
3144 NH Maassluis
Maak een afspraak met ons
OPENINGSTIJDEN
Maandag 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 en 19.00 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Maak direct een afspraak
met Keukenstudio Maassluis
Verzenden
Vraag ons gratis Boek Vooraf aan
Ruim 80 pagina's aan
nuttige informatie
vraag aan
Boek aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.