Keukencentrum Uniek
Keukencentrum Uniek
Keukencentrum Uniek
Keukencentrum Uniek

Uw KeukenSpeciaalzaak in Hoogeveen

Welkom bij Keukencentrum Uniek

Bij Uniek snappen wij al sinds 1975 dat een nieuwe keuken een belangrijke investering is waarvan u lang plezier moet hebben. Onze dienstverlening is daarop ingesteld. Als wij een keuken verkopen, dan begeleiden wij u bij uw aankoop van A tot Z. Als het moet regelen wij zelfs alles omtrent de plaatsing. Wij zorgen voor de installateur die weet waar de aansluitingen moeten komen en een tegelzetter die de door u gekozen wand- en/of vloertegels plaatst en invoegt. Zo is qua planning alles op elkaar afgestemd.

Over ons prijskaartje kunnen we kort zijn: U krijgt bij ons geen kortingen of cadeaus, maar gewoon een eerlijke prijs. En die is niet zo hoog als u mogelijk van een speciaalzaak verwacht. De prijsopbouw is helder en eenduidig, u krijgt vooraf een all-inclusive prijs. Zonder vervelende verrassingen achteraf. Daarbij kunt u altijd rekenen op een persoonlijke benadering, eerlijk advies en hoogwaardige service.

Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de renovatie van uw bestaande keuken of projectkeukens... u bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen.

Keukencentrum Uniek

Galvanistraat 5
7903 AE Hoogeveen
Maak een afspraak met ons  
OPENINGSTIJDEN
Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.30 - 16.30 uur
Maak direct een afspraak
met Keukencentrum Uniek
Verzenden
Vraag ons gratis Boek Vooraf aan
Ruim 80 pagina's aan
nuttige informatie
vraag aan
Boek aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.