Cadeaus en kortingen?Niet bij Uw KeukenSpeciaalzaak!
Uw KeukenSpeciaalzaak doet niet aan keukenacties, stunt niet met keukens-voor-half-geld en geeft geen ‘gratis’ cadeaus weg. Wij verkopen keukens voor een eerlijke prijs. Wij geven direct openheid over de kosten van een nieuwe keuken. Wat kost de keuken met deze kraan en wat is de meerprijs voor een kokend waterkraan? Gewoon de beste keuken voor de beste prijs. Geen addertjes onder het gras.

Bespreek de mogelijkheden

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat er naar u wordt geluisterd. Wij stemmen uw persoonlijke wensen met u af en garanderen een eerlijke prijs. In ons assortiment vindt u alleen maar A-merken. Dit betekent echter niet direct dat wij duurder zijn dan anderen! Gebruik onze handige calculator om in 12 korte stappen een eerlijke richtlijn voor uw keuken te berekenen.

Plezierig kopen

Een keuken kopen begint vaak met een bezoek aan keukenwinkels. Bij Uw KeukenSpeciaalzaak bent u van harte welkom en laten we u rustig rondkijken. Heeft u advies nodig, dan gaan we graag met u in gesprek. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. U kunt ook te allen tijde een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze keukenshowrooms. Eén van onze specialisten neemt dan uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en uw ideeën te bekijken. Vaak met een aantal concrete voorstellen als resultaat.
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.