Ovens

Een toegewijde thuischef wil in eigen keuken veelzijdig kunnen werken en experimenteren met ingrediënten, kooktechnieken en recepten. Een goede oven van ATAG is dan onmisbaar. Om vers brood volgens familierecept te bakken. Of een smakelijke, langzaam garende ovenschotel te bereiden. ATAG biedt de thuiskok een brede variatie aan slimme, elegante en praktische kook- en bakhulpen.

Multifunctionele ovens
Taarten, pizza’s en meringue bakken doe je als thuiskok in een oven met onderwarmte. Een mooie gratin bakken lukt niet zonder grill en een goudkleurige korst op een bladerdeeg dekseltje toveren, daarvoor schakel je bovenwarmte in. Als hobbykok wil je echter het beste van twee werelden en dan zijn de multifunctionele ovens van ATAG de oplossing..

Klapdeurovens
In de keuken van de thuiskok is een goede oven onmisbaar en soms volstaat één enkele oven niet. Met de klapdeurovens uit de Max-lijn kan je perfect andere toestellen uit deze designlijn combineren. Zo passen bijvoorbeeld de koffiemachine en de stoomoven uit de Max-lijn perfect naast andere Max-lijn toestellen.

Draaideurovens
Een traditionele thuiskok werkt vaak met de oven. Hij wordt gebruikt om allerhande gerechten te bereiden, van gebraad tot brood en gebak. Met een draaideuroven kan je makkelijk hete schotels, zware borden en grote ovenschalen uit de oven nemen want de deur draait zijdelings weg en dat zorgt ervoor dat je dichter bij de oven kunt staan.

Dubbeloven
De dubbeloven van ATAG is ideaal voor de kookliefhebber die graag voor grote gezelschappen kookt. Daarin kan hij met gemak meerdere ovengerechten of pizza’s tegelijk bakken. De ovenruimte wordt met een uitneembare verdeelplaat in twee niveaus boven elkaar verdeeld, waardoor als het ware twee ovens ontstaan. Beide ovens maken gebruik van een eigen heteluchtsysteem, hebben aparte verlichting en bediening.

De ATAG QuliMax: een échte allrounder in de keuken
Vis en groenten behouden hun structuur, smaak en knapperigheid wanneer ze op lage druk gestoomd worden. Stomen is niet voor niks bijzonder geliefd bij topchefs en hobbykoks. De thuiskok haalt met de ATAG QuliMax de perfecte stoomoven in huis want stomen op lage druk zorgt ervoor dat je verschillende ingrediënten samen kunt stomen zonder smaak overdracht.

Magnetrons
In het dagelijks leven is de magnetron nog amper weg te denken. Snel een kom soep of een bord voor een laatkomer opwarmen doet elke thuiskok wel eens. Sommigen koken ook snel aardappelen of andere ingrediënten in de magnetron.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.