Kookplaten

ATAG kookplaten zijn echte blikvangers en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. Voor elke thuiskok heeft ATAG wat wils.
Van plezierkok tot semiprofessionele chef: in het brede aanbod is er volop keuze uit stijlen en kookplaten voor gas-, inductie- en keramisch koken.

Ontdek alle geheimen van het Oosten
met de Fusion Volcano wokbrander

Wanneer jij kookt, ga je steeds op zoek naar de perfecte mix van smaken. Deze honger naar experimenteren in de keuken wordt alleen maar groter bij de bereiding van de lekkerste oosterse gerechten. Want wokken is genieten van alle ingrediënten, geuren en texturen van het Oosten. Maar met zo’n kookexperiment moet je snel te werk kunnen gaan. ATAG ontwikkelde daarom de Fusion Volcano wokbrander. Dit is de enige wokbrander waarmee je wokt op een centraal gerichte vlam met een hete kern. Zo kan je thuis eindelijk wokken zoals het hoort.

Bewust koken op gas
ATAG stond aan de wieg van het koken op gas. We zorgen er sindsdien voor dat koken op gas steeds beter, veiliger en schoner kan. Daarom lever je als hobbychef met onze gaskookplaten altijd de béste culinaire prestaties. Voor veel thuischefs is gas de voorkeurswarmtebron. Men kiest er bewust voor.

Koken op inductie
Als thuiskok kies je voor inductie om op constante temperatuur perfect vlees en vis te garen en om zowel te kunnen sudderen als wokken maar ook om energie te besparen, om veilig te koken en om makkelijk schoon te maken. Bij inductie koken warmt de kookplaat niet op, daardoor kook je tot de helft sneller, zal je jezelf niet snel verbranden en kan je bij overkoken of morsen de kookplaat heel snel en makkelijk reinigen.

Keramische kookplaten
De thuiskok die wil profiteren van de voordelen van elektrisch koken, vindt bij ATAG een complete lijn keramische kookplaten. Deze bieden vele slimme functies én onze vertrouwde kwaliteit. Geschikt voor kookliefhebbers die waarde hecht aan veilig koken zonder poespas in een makkelijk schoon te houden omgeving.

Fornuizen
De thuiskok met de ambitie van een chef kookt bij voorkeur op een heus fornuis. Met de luxe en professionaliteit van een restaurantkeuken. ATAG’s lijn semiprofessionele fornuizen komt tegemoet aan de droom van de kookliefhebber die het liefst kookt en bakt met één keukenapparaat.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.