Keukenapparatuur

CaféMax: de smaaksensatie van versgemalen koffie
De CaféMax zet keer op keer een fantastisch kopje koffie. Je kan de intensiteit per kop naar eigen smaak perfectioneren en de maalgraad van de koffiemolen regelen. Met de CaféMax beschik je door 1 druk op de knop over een unieke cappuccinofunctie waarbij de melk automatisch wordt opgeschuimd via de bijgeleverde melkkan naar het kopje wordt geleid.

Koelen en vriezen
ATAG technieken voor koelen en vriezen zijn doordacht: energiezuinig, duurzaam en met de hoogste stilteniveaus. Tegelijkertijd is ATAG praktisch: een kookliefhebber wil goede binnenverlichting, een indeling die flexibel is aan te passen en een digitale temperatuuraanduiding. Zo zorgt ATAG dat de thuiskok blindelings naar zijn dagverse producten kan grijpen.

Vaatwassers
Na elke gang verdwijnt de vuile vaat met een vloeiende beweging de ATAG vaatwasser in. Dat gaat praktisch en probleemloos dankzij de extra ruime en flexibel in te delen vaatwassers, met plaats voor maar liefst zeventien couverts! Dat de machine na de vaatwas bovendien snel uitschakelt, bespaart ook nog eens energie.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.