Afzuigkappen

Keukenventilatie van ATAG voert geuren en kookdampen veilig, efficiënt en opvallend stil weg. Daarbij zijn de ATAG afzuigkappen voorzien van heldere verlichting, zodat de kok goed zicht heeft op wat hij doet. ATAG biedt keukenventilatie voor verschillende (inbouw-)situaties en gewenste capaciteiten zodat elke chef de perfecte ventilatie voor zijn kookruimte heeft.

Onderbouw afzuigkappen
Deze afzuigkappen worden onder een keukenkastje geplaatst. Ideaal wanneer u een kleine keuken hebt, maar wel een goede afzuiging wenst.

Geïntegreerde afzuigkappen
Deze kappen worden gemonteerd met een keukenmeubel paneel, waardoor het een kastje lijkt. De afzuigkap is volledig aan het zicht onttrokken. Bij gebruik wordt de kap ‘naar voren getrokken’. Dit geeft een groot afzuigoppervlak en zorgt voor een hoog rendement.

Vlakscherm afzuigkappen
Bij deze populaire afzuigkappen is het motorgedeelte in een kastje ingebouwd. Hierdoor is alleen een strakke vlakke lijst zichtbaar onder de kast. Bij gebruik wordt het afzuigvlak uitgetrokken en op die manier boven de kookplaat gebracht.

Inbouwunits
Deze units worden toegepast in op maat gemaakte schouwen of in een keukenkastje. De modellen worden volledig geïntegreerd en beschikken over filterunits en krachtige motoren.

Schouwkappen
Deze slanke modellen staan zeer elegant in keukens waar bovenkastjes, schappen en plankjes zijn toegepast. De ultradunne belijning is in harmonie met het interieur van uw keuken.

Diagonale wandafzuigkap
Bent u een liefhebber van modern en kunt u technische en ergonomische snufjes waarderen? Dan is een diagonale afzuigkap misschien net iets voor u. Deze afzuigkap heeft als ergonomisch voordeel dat u optimaal zicht op de kookplaat heeft.

Wand- en eilandkappen
Deze zijn ontworpen als stijlelement in uw keuken. De wandmodellen worden tegen de muur gehangen en de eilandmodellen boven een kookeiland. De kappen combineren een stijlvol uiterlijk met maximale afzuigprestaties.

Plafondunits
Deze units worden grotendeels aan het zicht ontrokken en kunnen worden geïntegreerd in een plafond of zelfbouwschouw. De lijn is vormgegeven in het MAGNA design en kent een hoogwaardig afwerkings-niveau.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.