Perfect in form und funktion

Niets kan echt belangrijker zijn dan schitterende resultaten. Daarom zetten wij van AEG ons in apparaten te ontwikkelen waarmee u uw passie en uw eigen persoonlijke ideeën van perfectie tot uitdrukking kunt brengen. Onze apparaten zijn een combinatie van superieure prestaties, innovatieve technologieën en een oogstrelend design met een duidelijke signatuur. Horizontale en verticale lijnen komen in het hele assortiment terug en zorgen ervoor dat de afzonderlijke apparaten een harmonieus geheel vormen. ‘perfekt in form und funktion’ – daar staan wij voor.

Compacte inbouwapparaten
Eindeloos combineren met de AEG Compact range.

De AEG Compact range voegt een design statement toe aan elk keukeninterieur. Bij deze AEG Compact apparaten zijn vorm en functie zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op de andere Compact automaten of de AEG nis 60 cm ovens. Het strakke lijnenspel creëert één geheel dat perfect pas bij de trend om het keukeninterieur te integreren in de woon - en werkruimte. De zeer uitgebreide AEG Compact range bestaat uit multifunctionele ovens met magnetronfunctie, (combi) stoomovens, magnetrons, wijnbewaarkast, volledig automatische espressomachine met cappucinatore en een LCD televisie.

In de nieuwe AEG Compact apparaten is de meest innovatieve technologie toegepast. Alle ovens beschikken over TouchControl met tekstdisplay en een bak - en kookassistent. De ovenruimte is breed en geëmailleerd. De bakplaten zijn uitwisselbaar met die van onze 60 cm ovens. De modellen met magnetronfunctie zijn voorzien van een hoogwaardige Easy to Clean LCP binnendeur. De heteluchtovens hebben een SoftMotion™ deur. Het exterieur van alle modellen is strak afgewerkt met vlekvrij roestvrij staal.

ProCombi stoomoven: Professionele koks koken vaak met een combinatie van stoom en hetelucht. Onze geavanceerde combi-stoomoven gebruikt een combinatie van stoom en hetelucht voor een smaak waar u het water van in de mond loopt en gerechten die eruit zien alsof ze door een professionele topkok zijn bereid.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.