Vaatwassers

De echte kok vraagt zich niet af of die extra pan en apart gevormde schaal in de vaatwasser past. De AEG ProClean™ vaatwassers hebben een revolutionair ruim interieur, 5 sproei-niveaus en een satelliet sproeiarm met dubbele rotatie voor perfecte resultaten.

Perfect glass care
De speciale rubberen SoftGrips houden de stelen van wijnglazen stevig vast. Dankzij de zachte SoftSpikes® staan glazen stabiel in de korf. Er is een speciaal glasprogramma voor al uw glazen. 

En het Prozone-programma zorgt voor een lagere waterdruk en lagere temperatuur in de bovenkorf – ideaal voor glazen – en een hogere waterdruk en temperatuur in de onderkof – voor schalen en pannen.

Grotere flexibiliteit
De ProClean™ 2.0 is zeer flexibel. De XXL kuip is karakteristiek voor de ProClean™. De nieuwe binnendeur is nu dieper en voorzien van een dispenser die openschuift in plaats van openklapt. Daarbij komt ook dat de besteklade verwijderbaar is: het is eenvoudig op te tillen en gemakkelijk uitneembaar. Verder biedt de lade ruimte aan bestek van 15 couverts en het heeft een houder voor lange messen. Ook is de besteklade geschikt voor kleine items met een maximum lengte van 5 cm, zoals espressokopjes.

XXL space: meer ruimte
De AEG Proclean™ vaatwassers hebben het grootste beladingsvolume van dit moment. De vaatwassers bieden 10 liter méér inhoud dan vergelijkbare modellen. En hoewel de binnenruimte 4 cm hoger is geworden, zijn de buitenafmetingen hetzelfde als bij een standaard model.

Superstil en superzuinig
Met de A+++ behoort de ProClean™ 2.0 tot de vaatwassers met het laagste energieverbruik op de markt. En tot de stilsten, want de ProClean™ 2.0 heeft het extra stil programma van slechts 37 dB. Daarnaast is er de inverter motor die betere resultaten levert, stiller werkt en zo lang meegaat dat AEG er tien jaar garantie op verleent.

Besparing over een periode van 10 jaar t.o.v. een A-label vaatwasser
A+: € 66,- bij 280 afwasbeurten per jaar
A++: € 98,- bij 280 afwasbeurten per jaar
A+++: €199,- bij 280 afwasbeurten per jaar

Satelliet sproeiarm
Het ProClean™ reinigings-systeem beschikt over vijf sproeiniveaus en een innovatieve dubbel roterende satellietsproeiarm zodat een brede waterspiraal ontstaat. Dit zorgt voor een absoluut perfect resultaat, zelfs bij een volle belading.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.