Kookplaten

AEG kookplaten zijn ontworpen om het middelpunt van uw keuken te zijn. Doordachte en praktische functies gaan hand in hand met een stijlvolle afwerking. Het assortiment omvat zowel gas- als inductie- en keramische kookplaten in verschillende afmetingen en met een overvloed aan kookopties. Snel, nauwkeurig en veilig, dankzij de topprestaties van de MaxiSense®- inductiekookplaten wordt elk gerecht nu nog lekkerder. Als u een MaxiSense®-kookplaat inschakelt, wordt de warmte onmiddellijk naar de pan en de inhoud geleid. De rest van de kookplaat kunt u nog altijd veilig aanraken. Het grote voordeel is dat de inductiezones geschikt zijn voor elke maat pan variërend van 125 tot 210 mm. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit want slechts een deel van de pan hoeft maar op het kruisje, dat middenin de zone is afgebeeld, te staan om automatisch, veilig en zonder energieverlies te worden verwarmd. Groter kookgerei, bijvoorbeeld een ovale braadpan, kan op twee kookzones tegelijk worden verwarmd.

MaxiSense®Plus met FlexiBridge:
de meest veelzijdige kookplaat

Ruime keuze
Bij diverse AEG inductiekookplaten hebt u de keuze uit verschillende randafwerkingen: een roestvrij stalen frame of facet geslepen rand of geschikt voor vlakbouw. Zo kunt u een model kiezen dat het beste past bij het werkbladin uw nieuwe keuken. Nog steeds wordt door veel mensen de voorkeur gegeven aan het koken op gas. AEG biedt dan ook een uitgebreid assortiment gaskookplaten in verschillende breedtes. Ook aan de vormgeving van deze kookplaten is de nodige aandacht besteed. De gas-op-glas kookplaten bijvoorbeeld, combineren de stijlvolle en esthetische meerwaarde en het gemak van een gladde glazen plaat met de veelzijdigheid van het koken op gas. Tevens heeft AEG ook glad afgewerkte roestvrij stalen gaskookplaten in het assortiment. Deze duurzame kookplaten met een elegante uistraling zijn voorzien van een laag profiel dat ideaal is om in te bouwen.

Het gemak van gas
De AEG gaskookplaten zijn voorzien van hoogwaardige, eigentijds vormgegeven branders. Deze branders zijn makkelijker schoon te maken, hebben een verbeterde verbranding, snellere reactiesnelheid en directere controle over de sterkte van de vlam.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.