Koelen & Vriezen

AEG ÖKO_LINE
Bij de ÖKO_LINE koel- en vriesapparaten realiseert AEG een lagere energieconsumptie. Al deze modellen vallen in energie-efficiëntieklasse A++ en verbruiken maar liefst 25% minder energie dan A+-klasse modellen. Daarnaast is er zelfs een aantal modellen met een A+++-classificatie. Deze zijn maar liefst 50% zuiniger dan een A+-klasse model.


Ideale temperatuur en luchtvochtigheid
De ProFresh koel/vriescombinaties beschikken over het TwinTech™ systeem; een volledig gescheiden koel- en vriessysteem dat zorgt voor de ideale temperatuur en luchtvochtigheid in zowel het koel- als het diepvriesgedeelte. Smaak, structuur en vitaminen blijven zo optimaal behouden. Daarnaast is de diepvriesruimte van deze modellen voorzien van het NoFrost systeem.

LongFresh: minstens 3x langer vers
De LongFresh koelapparaten maken gebruik van een 0°C diepkoeltechniek. Hierdoor blijven levensmiddelen tot 3x langer vers. Dit bespaart ruimte in de vriezer én tijd, want de producten hoeven voor gebruik niet te worden ontdooid.


CleanAir Control-filter
Dit koolstoffilter zuivert de lucht en voorkomt geuroverdracht in d e koelkast. Zelfs bij onverpakte levensmiddelen.


Snel koele dranken met QuickChill
Met de QuickChill functie op de AEG side-by-side modellen kunt u blikjes drank snel afkoelen. Plaats ze op het QuickChillrek en activeer de QuickChill functie.


NoFrost: nooit meer ontdooien
Dankzij een uniek luchtcirculatie systeem blijft de vriesruimte ijsvrij. Handmatig ontdooien is dus niet meer nodig.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.