Afzuigkappen

De afzuigkappen van AEG complementeren elke keuken, ongeacht grootte of stijl. Van unieke design afzuigkappen tot stijlvolle schouwafzuigkappen en plafondunits: ieder ontwerp harmonieert met uw AEG oven en kookplaat. Geruisloos zorgen de AEG afzuigkappen ervoor dat uw keuken snel en efficiënt wordt ontdaan van kookluchtjes. De afzuigkappen worden geleverd in diverse afmetingen, zowel met afvoer naar buiten als recirculatie. Geschikt voor alle keukens en alle Kookbehoeften

Plafondunits
Bij de moderne leefkeuken gaat alle aandacht uit naar de keuken en vormt de afzuigkap een subtiel accent. Een geschikte afzuigkap voor deze keukentrend is een plafondunit. Dit soort afzuigkappen wordt in het plafond ingebouwd en ontneemt dus ook niet meer het vrije zicht naar woonkamer, eetkamer of tuin. Een bijkomend voordeel is de grote bewegingsvrijheid die in de keuken ontstaat. De AEG plafondunits passen door hun stijlvolle vormgeving bovendien in iedere keukenstijl.

Randafzuiging
Bij randafzuiging worden dampen en luchtjes niet meer naar het midden van de afzuigkap gezogen, waarbij altijd nog een deel langs de zijkant in de ruimte verdwijnt, maar verwijderd door luchtstromen, die ontstaan langs de randen van de kap. Dankzij dit systeem worden dampen en geuren nog beter verwijderd en dit op een bijna geruisloze manier.

LED-verlichting
Helder fel licht of een zachte gloed? Met de dimmer kunt u de sterkte van de LED-verlichting instellen met één druk op de knop.

Schouwafzuigkap: wand- en blokuitvoering
Voor een stijlvol accent in de keuken kan een schouwafzuigkap aan de muur worden bevestigd, eventueel tussen de keukenkasten.

Schouwafzuigunit
Een schouwafzuigunit wordt in een bestaande schouw, bovenkast of verlaagd plafond geplaatst.

Plafondunit
Afzuigkappen voor plafondopbouw of -inbouw worden centraal in de keuken geplaatst en bieden een subtiele oplossing voor dampafvoer in uw keuken.

Telescopische vlakschermafzuigkap
Voor be+vestiging in een keukenkast van 60 cm of 90 cm breed met een vlakke voorkant. Tijdens het gebruik wordt de afzuigkap uitgeschoven tot voorbij de kast.

Eilandafzuigkap
Wordt opgehangen aan het plafond boven een kookeiland.

Geïntegreerde afzuigkap
Te bevestigen tussen keukenkastjes. Verborgen achter een keukenkastdeur is de afzuigkap niet zichtbaar.

Onderbouwafzuigkap
Gemakkelijk te installeren. Kan onder een 60 cm brede muurkast worden bevestigd.

HOB2HOOD- Bediening
AEG introduceert een aantal inductiekookplaten en afzuigkappen die met elkaar communiceren om dit mogelijk te maken. In het TouchControl bedieningspaneel van de inductie kookplaat is een infrarood sensor geïntegreerd. Na inschakeling van de kookplaat gaat het licht van de afzuigkap automatisch aan en zenden de temperatuursensoren een signaal naar de afzuigkap waardoor het afzuigvermogen wordt aangepast. Tijdens het koken wordt automatisch het juiste afzuigvermogen gehandhaafd. Dit is afhankelijk van de temperatuur van de warmste kookzone. Als de kookplaat wordt uitgeschakeld, stopt de afzuigkap wanneer de warmste kookzone voldoende is afgekoeld. Natuurlijk kan het afzuig vermogen ook handmatig worden aangepast.

Benieuwd hoe wij uw keukenideeën vormgeven? Maak direct een afspraak.
verzenden
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!
Bereken zelf de prijs van uw keuken.
Ga naar de calculator
Bedankt voor uw aanvraag.Binnen enkele dagen heeft u ons
Boek Vooraf in huis.